Home » Projecten » Beeldbank

Op 28 mei 2018 sprak Dr. Teun Wolters op de startbijeenkomst "Apeldoorn Fairtrade Gemeente" over de stappen die gezet moeten worden voor eerlijkere handel in de gemeente Apeldoorn! Bekijk hier de presentaties met behulp van de bijhorende paper en powerpoint:

Paper: Apeldoorn Fairtrade Gemeente: criteria

Powerpoint Presentatie:  Apeldoorn: een fairtrade gemeente?

Op vrijdag 18 mei 2018 sprak Dr. Teun Wolters, de voorzitter van Stichting DOCA,  in Apeldoorn - in het kader van een themabijeenkomst: "Duurzaamheid in het licht van Pinksteren - over nieuwe kansen voor duurzaamheid vanuit een Bijbels perspectief: de verbindende kracht tussen mens, planeet, winst en de Heilige Geest!

Paper: people, planet, profit en pneuma: De volgende stappen naar een duurzame wereld:

People, planet, profit en pneuma: De volgende stappen naar een duurzame wereld

Wolters, T: "People, planet, profit en pneuma: De volgende stappen naar een duurzame wereld" Stichting DOCA, Apeldoorn 2018